tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post2785012826999839282..comments2023-12-21T19:16:43.486+02:00Comments on TEGEMISI-TOIMETUSI: Madeleines de Commercyaniitramhttp://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-31233114203601869862013-11-22T15:03:17.616+02:002013-11-22T15:03:17.616+02:00Mina õppisin suvel Cordon Bleu kokakoolis Pariisis...Mina õppisin suvel Cordon Bleu kokakoolis Pariisis ja seal me õppisime muu hulgas ka neid madeleine'e tegema. Meie vahustasime munad, kasutasime küpsetuspulbrit, aga lasime tainast enne küpsetamist ka seista. Chef ütles isegi, et ideaalne oleks tainas eelmisel õhtul valmis teha.mercredihttps://www.blogger.com/profile/13637053028602536339noreply@blogger.com