tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post5595841712430992915..comments2023-12-21T19:16:43.486+02:00Comments on TEGEMISI-TOIMETUSI: Kohukesed, tuunitud variant :)aniitramhttp://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-24427639333207031692013-03-29T18:49:43.170+02:002013-03-29T18:49:43.170+02:00Olen täiesti nõus, et tempereerimine on teadus- pe...Olen täiesti nõus, et tempereerimine on teadus- pean selle termomeetri endale ikka ära ostma, siis saan harjutama hakata :)<br />Aga nii tehes, nagu mina tegin, käitus šokolaad natuke eeskujulikumalt kui ühel ammusemal korral, mil ma lihtsalt šokolaadi ära sulatasin.aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-5115825794614606872013-03-29T18:20:31.815+02:002013-03-29T18:20:31.815+02:00Tere! Kohukesed näivad väga armsad ja on kindlasti...Tere! Kohukesed näivad väga armsad ja on kindlasti maitsvad. Tahtsin vaid seda öelda, et šokolaadi tempereerimine ongi täppisteadus ja kui õige temperatuurikurv ei ole läbitud, ei saa ka öelda, et šokolaad on tempereeritud. Tempereerituna peaks lõpptulemus jääma kenasti läikivaks, pildilt on näha aga triipe ja laike...<br />aga harjutamine teebki ju meistriks. edu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-66253615557683183652013-03-29T09:58:20.986+02:002013-03-29T09:58:20.986+02:00Kurjuures mina mõtlesin sellele nõrutamisele siis,...Kurjuures mina mõtlesin sellele nõrutamisele siis, kui kaks aastat tagasi esimest korda elus pashat sõin. Kohe esimese ampsu järel oli peas mõte, et "näed, see ju täpselt selline, nagu kohukeseks vaja- kreemjas aga tihke" :) <br />Aega läks "ainult" kaks aastat, et idee kohukeseks tehtud sain :Daniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-91459978949317840702013-03-29T09:56:39.135+02:002013-03-29T09:56:39.135+02:00Ega see 30 on häbiväärselt väike kogus jah :D
Võr...Ega see 30 on häbiväärselt väike kogus jah :D<br /><br />Võrreldes eelmisega tuli jah, kuidagi pehmem ja mõnusam. Kuigi ega esimene variant oli ka hea. Mina ilma nõrutamata koort juurde ei paneks, muidu saad ehk nii pehme massi, et kohuke näpuvahel kohe katki läheb. Tee heast kohupiimast (leia selline veidi kreemjam, pane tsipa võid- väga hea saab, usu, keegi pettunud ei ole :) )aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-74291564546766293262013-03-28T23:04:13.690+02:002013-03-28T23:04:13.690+02:00Nii armsad! Ma olen kindel, et pistaksin ise kõik ...Nii armsad! Ma olen kindel, et pistaksin ise kõik need 30 tk korraga nahka ja lapsed võivad neist ainult unistada :)<br /><br />Aga kui erinev see kohupiim eelmisest, võiga tehtust, siis tuli? Pehmem? Kui ma nõrutada ei saa (vaja kiiret varianti) ja paneksin sellele esimesele retseptile mingi hulga vahustatud koort? Kas tasuks?Kaarehttps://www.blogger.com/profile/14728485059275504825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-29479311337596173212013-03-28T21:32:00.976+02:002013-03-28T21:32:00.976+02:00Väga lahe, Aniitram, et see nõrutamise nipp töötab...Väga lahe, Aniitram, et see nõrutamise nipp töötab. Ma just paar päeva tagasi üht kohukest süües vaatasin seda massi ja mõtlesin, et ilmselgelt saab nii tihke ja mõnusa tulemuse vaid nõrutades, aga hetkel pole kodus sobivaid vorme, mida kasutada. Nüüd on lisaks ka retsept olemas, ei pea jalgratast (täiesti nullist) leiutama hakkama..Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com