tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post7951283105347098909..comments2023-12-21T19:16:43.486+02:00Comments on TEGEMISI-TOIMETUSI: Vaarika-võikreem ja roositortaniitramhttp://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-2452824313050493212016-08-12T19:18:20.031+03:002016-08-12T19:18:20.031+03:00Toatemperatuurid on erinevad :) Ega ta väga soojas...Toatemperatuurid on erinevad :) Ega ta väga soojas olla ei taha, muutub ülipehmeks. Ja võib seega ka maha valguda, kui mõni järsem serv on. Seega ma ei julge midagi lubada. Kuigi vahukoorekreemist vms on ta stabiilsem küll!aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-73567974539903911052016-08-12T12:15:42.015+03:002016-08-12T12:15:42.015+03:00Tahaksin võikreemi teha muffinile ning jätta selle...Tahaksin võikreemi teha muffinile ning jätta selle u 7h toatemperatuuril seisma. Ega kreemiga midagi ei juhtu? nt valgu laiali vms?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-18473633630703667472016-06-20T16:17:10.974+03:002016-06-20T16:17:10.974+03:00Kui tahan loomuliku värvi, et hiljem ise toonida, ...Kui tahan loomuliku värvi, et hiljem ise toonida, kas jääb retsept samaks, lihtsalt jätan marjad ära? Maarjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-56173640211509368282015-02-06T08:52:58.698+02:002015-02-06T08:52:58.698+02:00Usun küll. :)Usun küll. :)aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-71476995478934631982015-02-06T00:25:18.316+02:002015-02-06T00:25:18.316+02:00Kas vaarikad võib asendada ka mustikatega?Kas vaarikad võib asendada ka mustikatega?Sigridhttps://www.blogger.com/profile/01180667162066095679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-84408113655050596072013-12-07T19:44:02.940+02:002013-12-07T19:44:02.940+02:00Toorjuustukook on nii "omas stiilis" mag...Toorjuustukook on nii "omas stiilis" magus, et mina sinna pigem võikreemi kaunistuseks ei paneks. Muidu on vist liialt magus. Sidrun muidugi sobiks võikreemiga hästi, aga minu jaoks on toorjuustutekstuur nii teine, et võikreem hakkaks segama. aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-55553218985842655962013-12-07T14:01:33.317+02:002013-12-07T14:01:33.317+02:00Huvitav, kui teha sidruniga toorjuustukook, kas se...Huvitav, kui teha sidruniga toorjuustukook, kas seda annaks ka võikreemiga kaunistada ja kas maitsed läheksid kokku ? Kristelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-70572169475667944452013-06-27T22:07:17.732+03:002013-06-27T22:07:17.732+03:00Äkki on veel liiga vähe vahustatud? Suhkur pole jõ...Äkki on veel liiga vähe vahustatud? Suhkur pole jõudnud ühtlaseks sulada.. Teralisust võib anda ka see, et suhkrut sai tsipa palju. Samas, siidisuse koha pealt arvaks just, et peaks veidi veel vahustama.aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-82537790306114255862013-06-25T18:52:00.994+03:002013-06-25T18:52:00.994+03:00Tere Martiina!
Tegin ka mina täna neid roose, kõik...Tere Martiina!<br />Tegin ka mina täna neid roose, kõik oli ühtlaselt soe ja peaks nagu õige olema, aga tunnen kreemis tuhksuhkru osakesi, samuti ei paista kreem selline siidine. Milles võiks asi olla?<br />KatiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-13788151188914541172013-06-12T14:24:39.764+03:002013-06-12T14:24:39.764+03:00Võib loomulikult võid ka lisada, kui vaja. Eks see...Võib loomulikult võid ka lisada, kui vaja. Eks see kujuhoidmine sõltubki lisanditest- kui ainult näiteks hakitud maitserohelist panna, siis ju toorjuust väga vedelamaks ei lähe, aga vedelate lisandite (majonees jms) kasutamine teeb kreemi pehmemaks. <br />samas, olen täiesti veendunud, et toorjuustukreemiga saab selliseid roose teha küll, nagu siin pildil. <br /><br />Komponendid soovitan kokku segada toasoojalt, siis nad ühtlustuvad hästi. Kaunistama hakkaks aga pigem mingi aeg külmas seisnud kreemiga, et ta tahedam oleks ja laiali ei valguks. aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-43368397213973330412013-06-12T11:48:25.489+03:002013-06-12T11:48:25.489+03:00Tänan. Kas ta hoiab kindlasti sama hästi kuju kui ...Tänan. Kas ta hoiab kindlasti sama hästi kuju kui võikreem? Ma võin ju toorjuustukreemi ka suts võid lisada?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-87597574454014289042013-06-07T21:04:04.858+03:002013-06-07T21:04:04.858+03:00Mina soovitaks võileivatordi jaoks teha hoopis too...Mina soovitaks võileivatordi jaoks teha hoopis toorjuustukreemi. Näiteks toorjuust+ majonees+ maitseroheline (või endale meelepärane lisand). Tegemise ajal kindlasti maista, et saaks paras. Toorjuustukreem hoiab kuju ja maitseb hea, kasutaks seda :)aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-47323253514914660222013-06-05T13:41:23.001+03:002013-06-05T13:41:23.001+03:00Kas on olemas ka võimalust teha soolast võikreemi?...Kas on olemas ka võimalust teha soolast võikreemi? Tahaks võileivatorti kaunistada, aga selleks magus eriti ei kõlba.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-4778262271771390232013-04-22T09:11:52.058+03:002013-04-22T09:11:52.058+03:00Ühe põhjusena pakun, et komponendid olid väga erin...Ühe põhjusena pakun, et komponendid olid väga erinvatel temperatuuridel- heaks segunemiseks võiksid kõik toasoojad olla. Vaatan, et pole seda retsepti kirjutanud, panen ka sinna selle märke. aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-26500189060998349782013-04-20T22:52:19.449+03:002013-04-20T22:52:19.449+03:00minul jäi kuidagi selline tükiline ja väga vedel. ...minul jäi kuidagi selline tükiline ja väga vedel. mis võis valesti minnamelluhttps://www.blogger.com/profile/02506387668090857591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-67945948549241786962013-03-26T13:17:23.791+02:002013-03-26T13:17:23.791+02:00Oh, ma tegin sefiiriga seda roositorti, aga muidug...Oh, ma tegin sefiiriga seda roositorti, aga muidugi, võikreemiga saaks ka. Väga ilus!!!Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com