tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post79299106225496380..comments2023-12-21T19:16:43.486+02:00Comments on TEGEMISI-TOIMETUSI: Maailma parim õunapirukas ehk lummav õunagalettaniitramhttp://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-32882411023345184392014-11-12T18:31:07.132+02:002014-11-12T18:31:07.132+02:00AitähAitähAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-57522209535768440442014-11-11T18:40:23.316+02:002014-11-11T18:40:23.316+02:00Usun, et võib ikka. Taigent tasub hoida siis toidu...Usun, et võib ikka. Taigent tasub hoida siis toidukilesse pakitud pallikesena. Et õhk ligi ei pääseks ja ära ei kuivataks. aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-13432358988357900432014-11-11T17:07:41.859+02:002014-11-11T17:07:41.859+02:00Kas võib ka nii teha,et teeb taigna eelmisel õhtul...Kas võib ka nii teha,et teeb taigna eelmisel õhtul valmis ja siis järgmisel päeval küpsetab?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-34963024748918437182014-09-13T20:55:17.969+03:002014-09-13T20:55:17.969+03:00Meeldis. Lisaks väga lihtne valmistada.Meeldis. Lisaks väga lihtne valmistada.Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-66738590307717104322014-09-12T09:03:29.917+03:002014-09-12T09:03:29.917+03:00ma tegin ka 2 õhtut, isegi teisel õhtul kadus kiir...ma tegin ka 2 õhtut, isegi teisel õhtul kadus kiirelt :)Annika @ Fbnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-20056266639098705562014-09-12T09:03:08.064+03:002014-09-12T09:03:08.064+03:00Tegin eile ja ka täna kuna ei jäänud eilsega rahul...Tegin eile ja ka täna kuna ei jäänud eilsega rahule. Lisasin täna vähem õunu (õunad olid ka magusamad) ja sai kohe parem + eile jäi liiga vähe tainast üle äärtest, täna olin juba targem :PKristi E @ Fbnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-35416690793988946432014-09-12T09:02:31.198+03:002014-09-12T09:02:31.198+03:00Tegin ka tàna ja kuidagi kiirelt kadus laualt :)Tegin ka tàna ja kuidagi kiirelt kadus laualt :)Merike T @ Fbnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-785478695315302282014-09-12T09:01:58.831+03:002014-09-12T09:01:58.831+03:00Tõesti väga hea sai! Aitäh retsepti eest!Tõesti väga hea sai! Aitäh retsepti eest!Epp P @ Fbnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-1452561236980905122014-09-02T09:28:22.983+03:002014-09-02T09:28:22.983+03:00Jaa. Ma juba mitu kuud mõelnud teha, sest need näe...Jaa. Ma juba mitu kuud mõelnud teha, sest need näevad niiii isuäratavad välja.. enne vaarikatega.. siis virsikutega.. ja nüüd siis õuntega :D Loodan, et see plaan nüüd läheb käiku lõpuks! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06912922981444595584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-34610478210367884252014-09-01T12:54:13.338+03:002014-09-01T12:54:13.338+03:00On tõesti igas blogis? :D Võibolla tõesti :D
Mulle...On tõesti igas blogis? :D Võibolla tõesti :D<br />Mulle väga meeldis, ülilihtne on teha ja maitsev on kah. Sel suvel juba korduvalt-korduvalt galette tehtud ja usun, et teen sügisel ka :)aniitramhttps://www.blogger.com/profile/14330611615633859773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718099458102537693.post-50398251113115384052014-09-01T11:33:49.052+03:002014-09-01T11:33:49.052+03:00Ma ütleks, et galett on ka pirukas, mis praegu pea...Ma ütleks, et galett on ka pirukas, mis praegu pea igast blogist vastu vaatab :D Aga see õunaversioon tundub eriti isuäratav..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06912922981444595584noreply@blogger.com