pühapäev, 23. jaanuar 2011

Kräsuburger

Oi, kuidas aeg lendab! Alles jõudis kohale aasta 2011, kui juba hakkabki lõppema jaanuar ja mina pean tõdema, et polegi väga kokata jõudnud.
 Ja seegi postitus oleks plaanide järgi pidanud üleval olema juba mitu päeva tagasi. Nimelt oli ühel mu heal sõbral 18.ndal jaanuaril sünnipäev ja lõpuks ometi sain ellu viia oma burgeritordiplaani. Miks talle just burgeritort sai... eks ta ise teab :D

"Burger" on tegelikult kräsupea kook, koguselt pool selles retseptis ära toodust. Ainult et hele põhi oli all ja tumeda lõikasin tükkideks. Heledal põhjal lõikasin alguses imeõhukese katte pealt ära, et selle abil jätta mulje pealmisest burgerisaiast. Pihvi jäljendamiseks määrisin serva kräsupea koogi glasuuriga, juust, ketšup ning salat on värvitud hapukoorekreem ja peal on mandlilaastud. Nikerdamine oli päris mõnus ja lõpptulemusega jäin üpriski rahule. :)

16 kommentaari:

  1. Väga lahe idee ja isuäratav kah veel!:P

    VastaKustuta
  2. Superlahe! See väljasulanud "juust" on eriti nutikas:)

    VastaKustuta
  3. kui ma esimest pilti vaatasin, siis olin kindel, et seal on "liha". kui lugema hakkasin, siis enam nii kindel ei olnud;) võimas!

    VastaKustuta
  4. Sama siin, ma olin kindel, et tegemist ongi burgeriga :) Väga kihvt!

    VastaKustuta
  5. Täitsa tase :) Nii tore on vaadata Sinu blogis fantaasiarikkusest pakatavaid torte :D

    VastaKustuta
  6. uhke tõesti... kuidas süüa oli? et välimuse järgi võiks tõesti arvata, et soolane amps... aga tegelikult.....

    VastaKustuta
  7. Aitäh kõigile :)
    Silja, maitset isiklikult kommenteerida ei oska, kuna tort läks kingiks ja mina seega ampsu ei saanud. Aga tagasiside oli kiitev, pidavat maitsema just nii, nagu kräsupea maitsema peab- magus ja mahlane:)

    VastaKustuta