Kui tšillid kasvuhoones edumeelselt kasvavad (aitäh taimedetoojale), tuleb nende viljadega ju midagi peale hakata. Pistsin nad potti ja keetsin kastmeks.
150 g tšillit (neist 1/3 seemnetega ja 2/3 seemnetest puhastatud)
250 ml vett
250 ml valge veini äädikat
400 g suhkrut (sellest pool moosisuhkrut)
Puhastasin kaks kolmandikku tšillidest seemnetest, hakkisin peenelt ja panin potti (NB! kasutasin kindaid, tšillide tulisus hakkab hästi külge). Ülejäänud kolmandiku tšillidest hakkisin koos seemnetega, panin samuti potti. Lisasin vee, äädika ja suhkru. Keetsin aeg-ajalt segades rahulikul kuumusel umbes 35-40 minutit. Panin steriliseeritud pudelikestesse.
Väga ilusat värvi!
VastaKustutaMa sügasin ükskord tšilliste kätega silmi :D Ohtlikud viljad, ma ütlen!!!
Suurepärane retsept! Tegime ja jagasime. Inimestele meeldib. Õnnestunud kombinatsioon :)
VastaKustuta