teisipäev, 28. jaanuar 2014

Aasta (toidu)pildis: 7. jaanuar 2014 - 24. jaanuar 2014

Ja ongi aastaring täis saanud. Pean tõdema, et päris seda eesmärki, mida oleksin soovinud, aasta aega pildistamine ei toonud. Lootsin nimelt, et kui on kohustus pidevalt pilti teha, siis leian aega ilusaks pildisättimiseks ja -klõpsimiseks. Tegelikkus oli vastupidi- enamik pilte on kiiruga lauanurgal klõpsatud, hetk enne, kui roog ära söödi :)
 Aga teisalt, tore on vaadata ikka, mida aasta jooksul tehtud sai!

 Hommikuks pannkooke, vahepalaks kaneelisuhkruga lehttaignakeelekesi. Kui aga ahjus terve part ära küpsetada, siis rasv tasub kindlasti purki koguda ja pardilihajäänuseid järgmisel päeval pitsa peale panna!

 Smuutid on mõnusad! Punase viljalihaga pomel samuti. Nuikapsast, mida värskelt krõmpsutada, ja teekoogist, mis laualt kiirelt kaob, ma parem ei räägigi :)

 Pisikesed rukkikorvikesed on mõnusad nii suupistete valmistamisel kui niisama närimisel- minu pooleteiseaastasele igaljuhul meeldisid. Astelpaju on igal ajal mõnus ning kodukana munad kah! :)

Vahelduseks hommikupannkookidele sobivad magusad praetud saiad (loe: vaesed rüütlid), peale suvel sügavkülma pistetud maasikad või kuivatatud ploomidest tehtud püree. Viimane sobib väga hästi ka saiavormi sisse! Ja noh, jätkates koogiklassika lainel- Aleksandrikook on imehea!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar