pühapäev, 22. mai 2011

Kas lammas, koer, jänes, siga või kukk? :)

Just sellist küsimust sain ma eile päris mitu-mitu korda erinevatelt inimestelt küsida :) Ja seda seetõttu, et lõpuks toimuski kauaoodatud blogijate kohvik Tartus ja minu pakutud võileivatortide eripärast- täidis oli neil küll kõigil üks, aga välimus erines nii mõnetigi ;) Pildid allpool.


Kohvik ise oli rekordiliselt kiire, seega siirad vabandused neile, kes jõudsid kohale kell 12.30, kell 13, kell 14.... Kui kell 12.30 oli veel mõningaid ülimaistvaid magusaid roogi saada, siis minu võileivatordikesed olid juba otsas ning kella üheks ei olnud enam ühtegi laualinagi näha, rääkimata siis mõnest koogist.


Ja tõesti, ma olen väga kurb, et see kohvikulugu nii kiire oli, sest nägin ise seal istudes ja meie Tallinna külalisi oodates  inimesi, kes tulid kohale tsipake peale ühte (ja see pole ju hilja, kui kohvik kell 12 avatakse!?) ja pidid nukrusega ringi vaatama, et kus see kohvik siis on... Tundsin sel hetkel suurt soovi koju küpsetama minna...et kõigile midagi jaguks...


Teisalt oli väga tore vaadata, et inimese huvi toidublogijate kohviku vastu on nii suur, et kookide müük toimub ülikiirelt :) Aitäh teile kõigile, kes te kohale tulite, aitäh ürituse korraldajatele, kaasaaitajatele ja kaasblogijatele, kes minuga koos laua taga seisid!

Aga et lõpetada seda, mida alguses ütlema hakkasin, siis palun saage tuttavaks minu eilsete staaridega :) Ja oleks ju väga põnev teada: Millise koogikese Sina said? :)

 "Ute"


"Änku"


"Auh"


"Kukk Leegu"


Ja "Põssa"

14 kommentaari:

  1. Vauuu Martiina! Kuigi olin ju ise kohal, ei jõudnud sinu vapustavate tordikestega pilkugi heita.
    Oleks ma ostma jõudnud, oleksin valinud kuke Leegu ;)

    VastaKustuta
  2. nii kiftid tegelased. lammas on eriti lahe!

    VastaKustuta
  3. Ma sain kuke ja sea :) Nende nikerdamine pidi küll üüratu töö olema. Mis see must aine oli, millest nende silmad olid? Väga maitsvad olid! Aitäh !!!

    VastaKustuta
  4. Aitäh :)
    Liisi, "Leegu" oligi kõige populaarsem :)
    Elve, väga tore, et meie kohvikut uudistama tulid :)
    Must materjal, millest loomakeste silmad olid, oli söetabletiga värvitud või. Sellega oli ka "Auh" kaunistatud. "Kukk Leegu" oli kurkumiga kollaseks tehtud ja "Põssa" oli leotatud peedimahlas. (oleksin tõesti võinud oma postituse sees seda mainida :D )

    VastaKustuta
  5. Mina sain Auh, oli hea valik :)

    VastaKustuta
  6. Need loomad olid tõesti väga toredad! Jätan meelde ka idee teha võileivatort portsjon-suurustena.
    Mulle (õigemini mu elukaaslasele, kes jagas ka mulle ampsu) sattus jänes "Änku". Kuna lapsepõlves oli mul küülik, siis aitas see langetada raske otsuse. :)
    Kiidaks ka maitset - eriti mõnusalt mahlane ja parajalt tuunikalane oli!

    VastaKustuta
  7. Super! Maitset pildi põhjal küll ära ei arva, aga hetkekski ei teki kahtlus, et see võiks midagi vähemat olla, kui välimuses peegeldub:)
    Liina

    VastaKustuta
  8. Ma saatsin õe kuke järgi. Õnneks jagus mulle veel üks. See kukk oli lihtsalt kõige-kõige! Ja lammas oli armas ja ... tegelikult olid ju kõik ägedad :)

    VastaKustuta
  9. Olime kõrvuti laua taga, aga ikkagi ei jõudnud su toredat torti osta. Aga olen kindel, et maitse oli sama hea kui välimus. Mina ilmselt oleksin valinud Põssa :)

    VastaKustuta
  10. Minu valik oli "Auh" ja elukaaslase oma "Änku". Maitse oli suurepärane!

    VastaKustuta
  11. Aitäh kõigile! Mul on väga hea meel, et mu loomakesed meeldisid ja tordid maitseisd! :)

    Anu, nii-nii tore, et tulla saite :) Loodan, et oli kena päev Tartus!

    VastaKustuta
  12. Oli küll jah kena päev Tartus ;)

    VastaKustuta