laupäev, 14. mai 2011

Kolm maasikatorti :)

Hiljuti tegin ühe viieaastase printsessikese ja tema issi sünnipäevadeks kolm torti. Tordid olid sünnipäevalaste soovikohaselt hästi maasikased ja mahlased. Kuna ma väga täpselt ühtegi retsepti ei jälginud, vaid panin erinevaid aineid just niipalju, kui vaja oli, siis pole mul siia ka milliliitreid ega gramme kirja panna. Lasen rohkem piltidel enda eest rääkida (kuigi ma ise nendega rahul ei ole, sest need olid hommikul kiiruga enne tortide üleandmist tehtud... ohjah...)


Esimeseks tordiks, mis oli kahe sünnipäevalapse ühispeole, tegin maasikase kräsupea. Baasretseptina kasutasin seda siin, lisaks sai tordi vahele püreestatud maasikaid (hulgim :) ), peale kaunistuseks veelgi maasikaid ja kaks šokolaadikettakest.


Teiseks tordiks oli printsessitort, mis pidi olema roosa-roosa :D Selle tarvis panin eelmisel päeval toidukilega vooderdatud sügavasse kaussi kihiti biskviidi, kohupiima-vahukoore-maasikasegu ning terveid maasikaid. Lasin kausitäiel üleöö seista, järgmisel päeval kummutasin tordi alusele, lõikasin keskele õõnsuse, kuhu sisse läks toidukilesse mässitud nukk ja pealt katsin roosa kohupiimakreemiga. Kleidi ülaosa tegin martsipanist.


Kolmandaks tordiks oli pisike kaelkirjakutort- just sünnipäevalapse soovi järgi. Tordi sisuks taas biskviit, kohupiim-vahukoor ja maasikad, peal martsipan ja sellest tehtud kaunistused. Kõik värvid loomulikult loodusest endast :)


Tortidega jäädi rahule, kõigile maitses ja mina seega naeratan :)

5 kommentaari:

  1. Eranditult kõik kolm on väga hästi välja kukkunud ja lahedad tordid! Supertubli ja osav oled ikka!

    VastaKustuta
  2. Printsessitort näeb eriti kift välja :)

    VastaKustuta
  3. Lõpuks need bussisõidul kirjeldatud tortide pildid :) Super!!!

    VastaKustuta
  4. wow kui ilus on viimane ja printsess

    VastaKustuta