pühapäev, 10. veebruar 2013

Vutt-vutt-vutt kööki!

Ja nii ongi :)




Täna väga täpset retsepti anda ei ole. Mis siin ikka retseptitada, tahtsin vuti enda maitset tunda. :D Seega
marinaad on pigem vuti nahale maitsenüansi andmiseks ja liha jääb naturaalse maitsega. Kergelt magusad köögiviljad on vutile hea lisand.

jahutatud vutte
iga vuti kohta 1 sl mett ja 1 sl sojakastet

mõned punapeedid ja kaalikad
oliivõli
soola


Segasin mee ja sojakastme, valasin vuttidele, mudisin veidi ja lasin siis tund aega marineeruda. Koorisin köögiviljad, lõikasin õhukesteks kangideks. Panin ahju soojenema, asetasin köögiviljakangid ahjuvormi, niristasin peale oliivõli, raputasin peale soola. Asetasin köögiviljad 180*C juurde ahju küpsema.

Pool tundi hiljem panin vutid köögiviljade juurde ja küpsetasin veel 30 minutit (paar korda küpsemise lõpupoole vutte keerates, et nad igast küljest pruunid saaks.
Lihtne ja maitsev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Postita kommentaar