reede, 31. jaanuar 2014

Suupisted suitsukanavahuga

Poes on müügil mõnusad pisikesed rukkikorvikesed- sellised, nagu keegi oleks rukkist näkileiva pisikeseks kausikeseks vorminud. Neisse on väga mugav suupisteid teha. Näiteks kasvõi alljärgnevat.


Umbes 25tk

kaks keskmise suurusega suitsukanakintsu 
150 g maitsestamata toorjuustu
1-2 sl majoneesi
25 rukkikorvikest

Puhastasin liha suitsukanakintsudelt, panin köögikombaini. Lisasin toorjuustu ja majoneesi ning lasin masinal töötada, kuni moodustus ühtlane kreemjas mass ja kanatükke enam näha ei olnud.

Tõstsin saadud kreemi rukkikorvikestesse (olgu, tegelikult kasutasin pristkotti, et ilusam saaks :)) ja serveerisin. 

2 kommentaari:

  1. Tere, väga lahedad, kelle toode see rukkikorvike on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Niipalju, kui mäletan, oli mingi Soome firma toodang. Aga olen neid mingis muus kujunduses ka poes näinud... kahjuks täpsemalt hetkel öelda ei oska.

      Kustuta