Avastasin selle roa täna hommikul nami-namist. Oli tarvis paar banaani ära kasutada ning see tundus ideaalne variant, mida proovida. Ja tõesi- see roog on nii hea! Meie pere uus lemmikmagustoit!
Neljale.
4 küpset banaani
4 sl vedelat mett
sortsuke rummi soovi korral
Alustuseks tuleb ahi 200*C peale soojema panna. Kui ahi kuum, tõsta banaanid ilusti-kenasti-tervena ahjurestile ning küpsetada, kuni pealispind mustaks muutub (no nii 5 minutit). Seejärel keerata banaanid ümber ning küpsetada ka teine pool mustaks.
Edasi tõsta banaanid ahjust ettevaatlikult välja ja lasta 5 minutikest jahtuda. Tõsta igale taldrikule üks banaan, tõmmata ettevaatlikult lahti peenike kooreriba ning see eemaldada. Tekkinud lahtisele alale niristada peale rumm ning mesi.
Serveerida kohe, süüa lusikaga koore seest banaani (ahjaa, jäätis või vahukoor on kõrvale ideaalsed).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar