Sushi on nii tore roog, kuna sellega saab palju "mängida". Kuigi klassikalised sushiretseptid on väga head, tasub aeg-ajalt katsetada midagi uut. Meile alljärgnev maitses.
Karamellistatud sibulaga gunkan-sushi
Viilutasin neli suurt sibulat ja praadisin tasasel kuumusel, kuni sibul oli klaasjas ja magus. Lasin jahtuda ja täitsin sellega sõjalaevsushid.
Kes soovib veel põnevamat maitset, või sibulaid koos veidikese balsamicoga karamellistada.
Virsiku-külmsuitsulõhega gunkan-sushi / maasika-külsuitsulõhega gunkan-sushi
Tükeldasin külmsuitsulõhe ja virsikud pisikesteks kuubikuteks, segasin kokku suhtes 1:1. Saadud seguga täitsin sushid. Virsiku asemel võib proovida ka maasikat, hea saab!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar