Poes on müügil mõnusad pisikesed rukkikorvikesed- sellised, nagu keegi oleks rukkist näkileiva pisikeseks kausikeseks vorminud. Neisse on väga mugav suupisteid teha. Näiteks kasvõi alljärgnevat.
Umbes 25tk
kaks keskmise suurusega suitsukanakintsu
150 g maitsestamata toorjuustu
1-2 sl majoneesi
25 rukkikorvikest
Puhastasin liha suitsukanakintsudelt, panin köögikombaini. Lisasin toorjuustu ja majoneesi ning lasin masinal töötada, kuni moodustus ühtlane kreemjas mass ja kanatükke enam näha ei olnud.
Tõstsin saadud kreemi rukkikorvikestesse (olgu, tegelikult kasutasin pristkotti, et ilusam saaks :)) ja serveerisin.
Tere, väga lahedad, kelle toode see rukkikorvike on?
VastaKustutaNiipalju, kui mäletan, oli mingi Soome firma toodang. Aga olen neid mingis muus kujunduses ka poes näinud... kahjuks täpsemalt hetkel öelda ei oska.
Kustuta