laupäev, 30. august 2014

Arbuusi-vetikasalat seemnetega

Väga huvitav ja teistmoodi salat. Tunnistan ausalt, vetikad on minu jaoks veel liialt harjumatu maitse. Aga selles salatis võisin ma neid süüa küll. Kasulikud pidid ju ka olema :) Edaspidi proovin vetikaid lõhe ja sushiga koos- usun, et võiksid sobida.


Kahele

500 ml arbuusikuubikuid, seemnetest puhastatud
50 g vetikaid (saadud viiest grammist kuivatatud vetikatest, ostsin Umami poest)
1 tl sojakastet
1 tl seesamiõli
1 tl ingverisiirupit
3 sl seemnesegu (kõrvitsa-, chia ja seesamiseemned)

Valmistasin vetikad pakil toodud juhise järgi. Maitsestasin sojakastme, õli ja siirupiga.
Röstisin seemneid kuival pannil minutikese.

Jaotasin arbuusikuubikud taldrikutele, tõstsin peale vetikad. Puistasin üle seemnetega ning serveerisin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar