Täiesti juhuslikult, kasutades kodus olemas olnud toiduaineid, sai kokku pandud alljärgnev roog. Maitses see meie perele aga niivõrd hästi, et retsept tasub kirjapanemist. Et saaks tulevikus ka teha.
Neljale:
4 kanakintsu, nahaga
8 päikesekuivatatud tomatit
pundike basiilikulehti
pundike peterselli
4 küünt küüslauku
150g "Merevaiku" või toorjuustu
Koorisin küüslauguküüned, asetasin lõikelauale. Panin sinna juurde päikesekuivatatud tomati, basiiliku- ning petersellilehed. Hakkisin neid kõiki koos, kuniks olin saanud väga peenetükilise massi. Seejärel segasin juurde "Merevaigu" (kui kasutada toorjuustu, lisada ka soola!)
Lõikasin kanakintsudele "taskukesed" sisse- terava laia noa torkasin just kondi kohale, et liha sisse lõhe saaks. Panin igale kintsule täidist nii "taskusse" kui ka naha alla (umbes nii, et 2/3 tasku ja 1/3 naha alla).
Praadisin kanakintsud kaanega kaetud pannil, kuniks kana oli küps (tulemuseks oli liialt kõrbenud nahk, oleksin pidanud kana varem ümber pöörama :D Aga hoolimata kehvast pildist või lubada, et söök oli hää!)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar