kolmapäev, 4. september 2013

Palsamiäädikaga marineeritud sibul

See ei olegi niivõrd retsept kui et idee. Happeline keskkond teeb sibula mõnusalt pehmeks ja võtab vänguse ära- ja sellest ka idee sibulat salatina süüa. Niisama paljalt on minu mao jaoks liialt kange.
Panin kokku magusa palsamiäädika ja hea kodumaise sibula ning sain kokku väga hea lihakõrvase.


sibulat 
palsamiäädikat

Koorisin sibula ja lõikasin selle poolratasteks. Nii õhukeselt, kui sain. 
Siis tõstsin sibula kaussi, valasin peale veidi palsamiäädikat (just nii, et kõik sibul kokku saaks, aga nii, et ei ujutaks kaussi üle) ja mudisin sõrmede vahel, kuni kõik sibularibad olid tumedaks värvunud. Siis lasin nii pool tunnikest seista (minimaalselt 10 min) ja serveerisin koos lihaviiluga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar