kolmapäev, 17. märts 2010

Algus..

"Tead, ma olen mõelnud, et peaks ka blogi tegema"
A: "No aga tee!"
"Jah...aga kes seda loeb? Blogisid nii palju, pealegi panen ma enamus oma toimetusi Nami-Namisse juba kirja..."

Aga hoolimata sellest mõttest sündis jälle üks blogi juurde. Pisike, peamiselt kokandusalane, veidi teisi tegemisi ka sekka puistatud..

4 kommentaari:

  1. Hei!

    Minu meelest väga lahe mõte blogima hakata! Ma pole siiani ühtegi blogi viitsinud lugeda, sest ei tunne kedagi, kes blogiks. Nüüd küll loen huviga :D Ikka peaks mingi isiklik suhe olema kirjutajaga, muidu ei ole huvitav. See on ka vahva uudis, et pärleid hakkasid punuma! Mul jrgm ndlst alates Laulupeomuuseumis 1 näitusel mõned värvilised asjad väljas. Kevad ei lase käsi rüpes hoida... Ja juuretisega leiba-saia hakkasin ka tegema. Ei saa kohe teisiti. Hääd kokkamist!!! Vivian

    VastaKustuta
  2. Hei! Mul ka hea meel, kui keegi loeb, mida ma kirjutan :D Pealegi on enda jaoks hea asju kirja panna-kunagi hiljem hea lugeda.
    Pärlipunumine on äge jah, mulle meeldib. Kuigi praegu olen tõbine ja ei jaksa väga palju ideid välja mõelda. Loodan, et kunagi varsti näeme! :)

    VastaKustuta
  3. Huhh, saa ruttu terveks! Tõbine on jama olla :( Praegu hea mööda lompe lirtsutada kummikutega :D

    Kallid!
    V.

    VastaKustuta
  4. Hei!
    Sa oled vahepeal jälle väga lahedaid asju teinud! Klikkasin su linke ka. Inimesed ongi lihtsalt nii hämmastavad olevused! Teevad selliseid lahedaid asju. Võtsin just leiva ahjust välja ja tunnen, et elu on ilus hoolimata sellest, et igasugused tähtajad kuklasse kõmmivad.

    Jõudu!
    V.

    VastaKustuta